tobin_properties_226

Nyproduktion Nacka

Är du intresserad av ett nyproducerat boende i natur- och sjönära läge i Nacka? Då erbjuder vi inte bara ett alternativ, utan två. Först har vi området Tollare, som ligger på en svag sluttning i söderläge mot Lännerstasundets glittrande vattenspegel.

En bit norrut vid Saltsjöns kant ligger det populära området Nacka Strand. Här i en spännande miljö där klassiska industriella tegelbyggnader möter berg och skog, bygger vi välplanerade och attraktiva lägenheter i inte mindre än 11 olika fastigheter.

Gemensamt för alla våra byggen är att de alltid har bra lägen, och dessa bostadshus i Nacka är verkligen inget undantag. Samtidigt som alla boenden är natur- och sjönära, är de också belägna på platser som erbjuder mycket goda kommunikationer till och från Stockholm innerstad.

Tollare – en avskild oas i Nacka

Hur beskriver man platsen Tollare på bästa sätt? Det enklaste är nog att säga att det är som en småstad vid vattnet, med Stockholm runt ena hörnet och skärgården runt det andra.

Platsen Tollare har anor från 1400-talet men bostadsområdet har växt vuxit? fram under de senaste 10 åren. De som bor här och de som vill flytta hit uppskattar ett aktivt och friluftsbetonat liv. Området har av naturliga skäl blivit mycket populärt bland barnfamiljer som uppskattar närheten till natur, barnomsorg och Stockholms innerstad.

I takt med att områdets attraktionskraft ökar, öppnar fler och fler nya och spännande verksamheter upp. Nere vid kajen hittar vi oemotståndliga Kennys Gelato som erbjuder hemmagjord glass i världsklass. Nyligen öppnade krögaren från The old Smoke House i Lännersta upp restaurang Bruket, som är en kvarterskrog med skön bistrokänsla och härlig sjöutsikt.

Vår nyproduktion VYN i Tollare, består av både små och stora lägenheter. Den medvetna designen och de funktionella lösningarna är dock genomgående i alla de bostäder vi tar fram, anpassade utifrån den livsstil och de prioriteringar som finns hos den moderna människan. När vi bygger våra lägenheter och hus fokuserar vi framförallt på det praktiska och en snygg arkitektur, för att skapa hem som är lätta att trivas i. Eftersom vi strävar efter långsiktighet och en tidlös gestaltning är alla hus i nyproduktionen byggda med naturliga material som tegel, trä, betong och stål.

Här finns det gott om utrymme mellan husen som ger plats åt lek, aktiviteter och natur. Husen är både trivsamma och exklusiva, och du ges möjlighet till unika planlösningar så att du kan få ut maximalt av ditt boende.

Lägenheterna är inflyttningsklara och försäljning pågår.

Läs mer här.

Nacka Strand – ett perfekt samspel mellan stad och skärgård

Den stora attraktionskraften i Nacka Strand ligger framförallt i naturens lugn precis utanför dörren i kombination med närheten till storstadens puls. Blickar du in mot staden, känns det som att den börjar där du står. Vänder du dig istället ut mot Saltsjön känns det som att du precis är i början av skärgården.

Denna plats är också unik på så sätt att det knappast finns en plats med så många olika sätt att ta sig dit eller från. Cykel, bil, elskoter, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana.

I Nacka Strand planerar Tobin Properties inte mindre än 600 lägenheter i 10 olika etapper. Först ut är K1 med 60 lägenheter, i storlek från 1 rok på 31 kvm till 5 rok på 110 kvm. Lägenheterna på fastighetens insida delar utsikt mot innergården som är en naturlig del av det berg och den skog som har stått här sedan tidernas begynnelse. Många av lägenheterna har balkong eller terrass, vissa erbjuder även sjöutsikt.

Lägenheterna i K1 är under produktion, och du kan redan göra en intresseanmälan.

Läs mer här.

Besöksadress

Ekensbergsvägen 128 B
172 69 Sundbyberg

Postadress

Box 1093
171 22 Solna