tobin_properties_226

Nyproduktion Nacka

Vill du köpa nyproduktion i Tollare, Nacka? Gemensamt för alla våra byggen är att de alltid har bra lägen, och dessa bostadshus i Nacka är inget undantag. Samtliga fem hus är belägna på en svag sluttning i söderläge precis vid vattnet. I framtagandet av bostadshusen har vi tagit hänsyn till utsikten och solförhållandena som råder.

Lägenheter i samspel med naturen

Vår nyproduktion i Tollare, Nacka består av både små och stora lägenheter, etagelägenheter och några radhus. Den medvetna designen och de funktionella lösningarna är dock genomgående i alla de bostäder vi tar fram, anpassade utifrån den livsstil och de prioriteringar som finns hos den moderna människan. När vi bygger våra lägenheter och hus fokuserar vi framförallt på det praktiska och en snygg arkitektur, för att skapa hem som är lätta att trivas i.

Fördelen med Nacka är framförallt naturens lugn precis utanför dörren samtidigt som storstadspulsen inte är långt borta, och du kan enkelt ta dig till Slussen med cykel. Eftersom vi strävar efter långsiktighet och en tidlös gestaltning är alla hus i nyproduktionen byggda med naturliga material som tegel, trä, betong och stål.

Det finns också gott om utrymme mellan husen för att ge plats åt lek, aktiviteter och natur. Husen är både trivsamma och exklusiva, och du ges unika planlösningar för att kunna få ut maximalt av ditt boende. Att flytta till en nyproduktion ger dig också chansen att sätta din egen prägel på hemmet helt utifrån dina önskemål utan tidigare influenser.

Bo i Tollare i Nacka

Hur beskriver man platsen Tollare på bästa sätt? Det enklaste sättet är nog att säga att det är som en småstad i Nacka. Precis vid vattnet, med Stockholm runt ena hörnet och skärgården runt den andra.

Platsen Tollare har anor från 1400-talet men bostadsområdet har växt fram under de senaste 10 åren. De som bor här och som flyttar hit söker ofta efter ett aktivt och friluftsbetonat liv. Området har av naturliga skäl blivit mycket populärt bland barnfamiljer som uppskattar närheten till natur, barnomsorg och Stockholms innerstad.

I takt med att områdets populäritet ökar, öppnar fler och fler verksamheter upp. Nere vid kajen ligger populära Kennýs Gelato som erbjuder hemmagjord glass i världsklass. Under hösten öppnar krögaren från The old Smoke House i Lännersta upp restaurang Bruket. Bruket ska bli en kvarterskrog med skön bistrokänsla och härlig sjöutsikt.

Läs mer här.

Address

Humlegårdsgatan 19A
114 46 Stockholm

Telefon

+46 8 120 500 00 (09:00 – 17:00, lunch 12:00 – 13:00)

Prenumerera på Tobins nyhetsbrev

  • Tobin Properties AB behandlar dina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning GDPR. Läs mer här om Tobin Properties personuppgiftspolicy. Genom att klicka här så samtycker du till angivna villkor.