tobin_properties_226

Nyproduktion Nacka

Vill du köpa nyproduktion i Nacka?

Gemensamt för alla våra byggen är att de alltid har bra lägen, och dessa bostadshus i Nacka är inget undantag. Samtliga fem hus är belägna på en svag sluttning i söderläge precis vid vattnet. I framtagandet av bostadshusen har vi tagit hänsyn till utsikten och solförhållandena som råder.

Vår nyproduktion i Nacka består av både små och stora lägenheter, etagelägenheter och några radhus. Den medvetna designen och de funktionella lösningarna är dock genomgående i alla de bostäder vi tar fram, anpassade utifrån den livsstil och de prioriteringar som finns hos den moderna människan. När vi bygger våra lägenheter och hus fokuserar vi framförallt på det praktiska och en snygg arkitektur, för att skapa hem som är lätta att trivas i.

Fördelen med Nacka är framförallt naturens lugn precis utanför dörren samtidigt som storstadspulsen inte är långt borta, och du kan enkelt ta dig till Slussen med cykel. Eftersom vi strävar efter långsiktighet och en tidlös gestaltning är alla hus i nyproduktionen byggda med naturliga material som tegel, trä, betong och stål.

Det finns också gott om utrymme mellan husen för att ge plats åt lek, aktiviteter och natur. Husen är både trivsamma och exklusiva, och du ges unika planlösningar för att kunna få ut maximalt av ditt boende. Att flytta till en nyproduktion ger dig också chansen att sätta din egen prägel på hemmet helt utifrån dina önskemål utan tidigare influenser.

Anmäl ditt intresse för vår nyproduktion i Nacka

Är du intresserad av nyproduktion i Nacka och vill veta mer? Anmäl ditt intresse och vilken storlek på bostad som är aktuell för dig, så kontaktar vi dig med mer information om projektet.

Välkommen.

Address

Humlegårdsgatan 19A
114 46 Stockholm

Telefon

+46 8 120 500 00 (09:00 – 17:00, lunch 12:00 – 13:00)

Prenumerera på Tobins nyhetsbrev

  • Tobin Properties AB behandlar dina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning GDPR. Läs mer här om Tobin Properties personuppgiftspolicy. Genom att klicka här så samtycker du till angivna villkor.