Ett modernt hållbart boende nära stan, med havet och naturen runt knuten

Centralt i Nacka strand utvecklar Tobin Properties de första husen i vad som kommer bli ett levande kvarter av bostäder. Tillsammans med arkitektkontoret DinellJohansson planeras det för 60 lägenheter där form, funktion och genomtänkt design är i fokus med syfte att skapa bostäder som är hållbara över tid.

Lägenheterna är fördelade på 1 till 5 rok och fördelas såhär:

3 st 1:or

11 st 2:or

32 st 3:or

11 st 4:or

3 st 5:or

Intresseanmälan – Anmäl dig nu för förtur på säljstarten i höst

Status

Planerat

Säljstart

Till salu

Tillträde

Slutsålt

Anmäl dig nu för förtur på säljstarten

Missa inte chansen att köpa ditt drömboende i Nacka strand. Anmäl ditt intresse nu för förtur på höstens säljstart och få exklusiv information om projektets utveckling.

Anmäl dig här

k1_vip_2

Nära till stan.
Nära till allt.

Det är inte bara det att Nacka strand ligger ytterst välplacerat mellan stad och skärgård, det är även det att det finns så många olika sätt att ta sig dit och ifrån. Cykel, bil, elskoter, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana. Oavsett färdsätt, är det alltid enkelt att färdas hit. För alla vägar bär ju till slut till Nacka strand…

PÅ VÄGEN

Några km motorväg till Slussen. PS. Tunnelbana i närheten är planerad till trafikstart 2030.

VID VATTNET

Smidig cykelväg som också kan användas för elskoter, longboard och löptur.

PÅ VATTNET

Regelbunden färjetrafik till Slussen, Djurgården och Ropsten.

Ännu närmare till naturen

Här är det så nära till skog och berg att du bokstavligen bara behöver kliva utanför dörren för att du ska vara mitt i äventyret. Med några snabba kliv når du vattenbrynet och porten till Stockholms underbara skärgård. Med andra ord erbjuder Nacka strand dig oändliga möjligheter när det gäller aktiviteter kombinerade med naturupplevelser.

image_water
image_moss

Du känner säkert också av det, det är en ny tid nu. Människan har kommit till ett vägskäl – antingen fortsätter vi som förr eller så börjar vi leva på ett nytt sätt. Med mer balans i livet. Med mer livskvalitet i vardagen. Med mer tid för oss själva, och med varandra. Lite närmare, och lite mer på distans. Samtidigt.

Tobin Properties

Upplev ett nytt sätt att bo

Lägenheterna på fastighetens insida delar utsikt mot innergården som är en naturlig del av det berg och den skog som har stått här sedan tidernas begynnelse. Många av lägenheterna har balkong eller terrass, vissa erbjuder även sjöutsikt. Materialen har valts med omsorg utifrån höga krav på design, kvalitet och hållbarhet. Tack vare nya smarta lösningar skapas flexibilitet vad gäller rumsindelning och funktion, allt för att passa den moderna familjens föränderliga behov. Det här ska vara ett hem att kunna leva länge i. Det finns totalt 60 lägenheter, i storlek från 1 rok på 31 kvm till 5 rok på 110 kvm.

vy-mot-syd-Image-4096x2560-original (1)
image_tree

Om Tobin Properties – en del av Klövern

Vi vet att du som bostadsköpare är både engagerad och medveten. Inte minst när det kommer till arkitektur och design. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa bostäder med en känsla och en identitet som känns attraktiv och trivsam för er. Vi vill gå emot schablonbilden av vad nyproduktion är och visa att det går att ingjuta själ i något som är helt nytt.

Idag är Klövern, en av fastighetsbranschens största aktörer, huvudägare i Tobin Properties. Med en stark huvudägare skapas stabilitet och långsiktiga förutsättningar för att bedriva framgångsrik fastighetsutveckling. För er kunder innebär det en trygg bostadsaffär.

Tillsammans med Klövern bygger vi stad!