Bo i Nacka

Nyproducerade bostadsrätter

VYN består av 96 lägenheter fördelade från 1 – 6 rok i Tollare, Nacka. Alla lägenheter har planlösningar som är uppbyggda utifrån utblickar och siktlinjer vilket ger ett luftigt boende där man inifrån sin lägenhet alltid har kontakt med omkringliggande vatten och grönområden.

För att ytterligare förstärka denna känsla får alla lägenheter ett burspråk, en vinterträdgård och/eller en balkong som även de har stora ljusinsläpp och som ger boendet en extra dimension. Utöver det har föreningen två takterrasser med fantastisk sjöutsikt över Lännerstasundet.

Med vatten och grönområden utanför dörren

Att bo nära vattnen och natur är något speciellt. Att bo i en lägenhet som är ritad för att maximera utsikten är också speciellt. I VYN kommer du att kunna få just detta. Läget kombinerat med arkitekturen, materialvalen och lägenheternas utformning samspelar på ett sätt som gör att VYN sticker ut från det mesta som byggs i dag.

Bostäderna är inflyttningsklara och försäljning pågår

 

Läs mer om VYN här

Status

Planerat

Säljstart

Till salu

Tillträde

Bo mellan stad och skärgård

Tollare ligger i Nacka, på södra delen av Boo-halvön. Här byggs ett helt nytt bostadsområde för ett aktivt, socialt och friluftsbetonat liv. Tollare är ett område där den konstanta närheten till vatten kombineras med liv och rörelse.

Småstadskänsla karaktäriserar området och nere vid kajen kommer det att finnas restaurang, badplats och båtplatser. Området har av naturliga skäl blivit mycket populärt bland barnfamiljer som uppskattar närheten till natur, vatten och barnomsorg.

Lägenheter till salu

På VYNs projekthemsida kan du i lägenhetsväljaren se vilka lägenheter som finns kvar till försäljning. Där kan du se projektet i sin helhet, priser, planlösningar och hur lägenheterna ligger i förhållande till varandra.

Se lediga bostäder