tobin_properties_226

Om oss

Om Tobin Properties

På Tobin Properties har vi en ambition om att bygga bostäder utöver det vanliga. Vi går emot schablonbilden av vad nyproduktion är och visar att det går att ingjuta själ i något som är helt nytt. Vi vet att våra bostadsköpare är både engagerade och medvetna. Inte minst när det kommer till arkitektur och design. Därför lägger vi stor vikt vid dessa delar. Våra bostäder skall vara unika, estetiskt tilltalande och ”bovänliga”.

Vår erfarenhet

Tobin Properties har byggt hela 1072 st fantastiskt fina och unika bostäder runt om i Stockholm sedan starten 2010. Vi är övertygade om att de som bor i dessa bostäder är både stolta och nöjda med sina hem. Mycket har hänt på nyproduktionsmarknaden men Tobin Properties har stått fast vid filosofin att skapa bostäder med en känsla och en identitet som känns attraktiv och trivsam för målgruppen.

Tobin Properties + Corem

Tobin Properties är ett varumärke inom Corem Property Group AB, ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med över 360 fastigheter till ett värde av cirka 70 miljarder kronor. Med en stark huvudägare skapas stabilitet och långsiktiga förutsättningar för att bedriva framgångsrik fastighetsutveckling, vilket för bolagets kunder innebär en trygg bostadsaffär.

TILL COREM.SE

Inget projekt är det andra likt. Arkitekturen och designen skiljer sig mellan alla våra fastigheter. Det enda som är konstant är att vi alltid utgår från platsen och människorna som ska leva där.

Kök och inredning i Sundbyberg

Våra samarbetspartners

En stor del i att vara bra på det man gör är att veta vad andra gör bättre. Därför samarbetar vi alltid med ledande aktörer inom varje område, så att varje del i processen sköts av dem som gör just det bäst. Eftersom vi har högt uppställda krav på hur våra bostadsprojekt ska planeras, utformas och genomföras samarbetar vi bara med partners som har lika höga krav på kvalitet som vi. Och som engagerar sig för kunden genom hela resan.

Arkitekter

Semrén & Månsson
Kjellander + Sjöberg
Koncept Stockholm
Equator
Tham & Videgård
Urbio
Dinell & Johansson
Tengbom
Arrhov Frick
Petra Gipp Arkitektur
General Architecture
Hermansson Hiller Lundberg

Mäklare

Alexander White
Eklund Stockholm New York
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Fantastic Frank
Fastighetsbyrån
Nytt Hem
BO STHLM
Widerlöv Nyproduktion

 

 

Tobin arbetar med kvalitet och omsorg i allt från smarta lösningar för den lilla detaljen till de stora stadsmässiga sammanhangen. Deras ambition att utveckla boendet till något mer utmanar och inspirerar oss i vår roll som arkitekter.

Lina Wågström, Kontorschef på Semrén & Månsson