tobin_properties_226

Nyproduktion Täby

Är på jakt efter en nyproduktion i Täby? Då har du kommit helt rätt.

Hos oss på Tobin Properties hittar du funktionella lägenheter med exklusiv och genomtänkt design, där vi alltid utgår från människan som individ. Vi ser alltid till att utgå från människan som individ, detta innebär att de hem vi skapar anpassas utifrån dagens livsstil samt prioriteringar.

Bo i Täby

TÄBY förändras i rekordfart. Satsningen på Täby Centrum har redan resulterat i Sveriges mest kompletta shoppingdestination med butiker som Apple, Tesla och Sephora, samtidigt som nya bostäder, parker, cykelvägar och torg gör centrumbilden än mer levande. Som en del av Täbys omvandling kommer även Roslags–Näsby göras om till en grönare, mer hållbar stadsdel med grönskande gårdar, orangerier, terrasser och beväxta tak. I stadsdelens kärna kommer det finnas ett nytt torg. I ÖSTRA Roslags-Näsby, tio minuters promenad från Täby Centrum och under kvarten in till stan, bygger vi Unum – yteffektiva, vardagssmarta studios med balkong och avskild sovplats eller sovloft. Här har du fri sikt ut över grönska och bebyggelse och det är nära till Täbys många grönområden: badstränder som Hägernäs och Näsby Park, eller löpspår som Ensta och Gribbylund.

Läs mer här

 

Address

Humlegårdsgatan 19A
114 46 Stockholm

Telefon

+46 8 120 500 00 (09:00 – 17:00, lunch 12:00 – 13:00)

Prenumerera på Tobins nyhetsbrev

  • Tobin Properties AB behandlar dina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning GDPR. Läs mer här om Tobin Properties personuppgiftspolicy. Genom att klicka här så samtycker du till angivna villkor.