Studios i Täby

I Täby har vi tillsammans med några av Sveriges främsta arkitekter byggt UNUM. UNUM består av 148 kvadratsmarta studios som präglas av genomtänkta planlösningar och snillrik design. Lägenheterna är 35 kvm och vissa har ett smart sovloft om 11 kvm.

I UNUM väntar ett skönt liv för alla boende med umgänge, träning och vardagslyx, i en inspirerande och genomtänkt miljö. På taket finns en 400 kvm grönskande terrass för sköna grillkvällar, eller kanske bara en stund för dig själv.

 

Flytta hemifrån eller ett alternativ till studentlägenhet?

UNUM präglas av genomtänkta planlösningar för att skapa en optimerad bostadsytan, samtidigt som den omsorgsfullt utformade interiören adderar det lilla extra. I UNUM har du din alldeles egna smakfullt designade studio med balkong och med avskild sovplats eller sovloft med extra generös takhöjd. Boendet är perfekt för dig som vill flytta hemifrån, som ett alternativ till studentlägenhet eller som en övernattningslägenhet.

 

Bostäderna är inflyttningsklara och försäljning pågår

 

Läs mer om UNUM

 

Status

Planerat

Säljstart

Till salu

Tillträde

Centralt i Täby och 12 minuter från stan

Här i Östra Roslags-Näsby, tio minuters promenad från Täby Centrum och under kvarten till stan med Roslagsbanan bygger vi UNUM. Här ifrån har du fri sikt ut över grönska och bebyggelse och det är nära till Täbys många grönområden, badstränder och löpspår.

Lägenheter till salu

På UNUMs projekthemsida kan du se vilka lägenheter som finns till salu. Lägenhetsväljaren visar projektet i sin helhet, priser, planlösningar och hur lägenheterna ligger i förhållande till varandra.

Se lediga bostäder