Kvadratsmarta studios

I Täby utvecklar vi tillsammans med några av Sveriges främsta arkitekter UNUM. UNUM består av 148 kvadratsmarta studios som präglas av genomtänkta planlösningar och snillrik design.

I UNUM väntar ett skönt liv för alla boende med umgänge, träning och vardagslyx, i en inspirerande och genomtänkt miljö. På taket finns en 400 kvm grönskande terrass för sköna grillkvällar, eller kanske bara en stund för dig själv.

UNUM präglas av genomtänkta planlösningar för att optimera bostadsytan, samtidigt som den omsorgsfullt utformade interiören adderar det lilla extra. I UNUM har du din alldeles egna smakfullt designade studio med balkong och med avskild sovplats eller sovloft med extra generös takhöjd.

 

Status

Planerat

Säljstart

Till salu

Tillträde

Centralt läge i Täby och bara 12 minuter från stan

Här i Östra Roslags-Näsby, tio minuters promenad från Täby Centrum och under kvarten till stan med Roslagsbanan bygger vi UNUM. Här ifrån har du fri sikt ut över grönska och bebyggelse och det är nära till Täbys många grönområden, badstränder och löpspår.

Lägenhetsväljare

På projekthemsidan kan du besöka lägenhetsväljaren. Den visar projektet i sin helhet och där kan du se vilka lägenheter som finns till salu, priser, planlösningar och hur lägenheterna ligger i förhållande till varandra.

Se lediga bostäder