Studios i Täby

I Täby har vi tillsammans med några av Sveriges främsta arkitekter byggt UNUM. UNUM består av 148 kvadratsmarta studios som präglas av genomtänkta planlösningar och snillrik design. Lägenheterna är 35 kvm och vissa har ett smart sovloft om 11 kvm.

I UNUM väntar ett skönt liv för alla boende med umgänge, träning och vardagslyx, i en inspirerande och genomtänkt miljö. På taket finns en 400 kvm grönskande terrass för sköna grillkvällar, eller kanske bara en stund för dig själv.

UNUM präglas av genomtänkta planlösningar för att skapa en optimerad bostadsytan, samtidigt som den omsorgsfullt utformade interiören adderar det lilla extra. I UNUM finns den alldeles egna smakfullt designade studio med balkong och med avskild sovplats eller sovloft med extra generös takhöjd.

Centralt i Täby och 12 minuter från stan

Här i Östra Roslags-Näsby, tio minuters promenad från Täby Centrum och under kvarten till stan med Roslagsbanan bygger vi UNUM. Här ifrån har du fri sikt ut över grönska och bebyggelse och det är nära till Täbys många grönområden, badstränder och löpspår.