Moderna lägenheter med villakänsla

Brf Ösby Park ligger mitt i ett av Djursholms allra mest lummiga villaområden. Här har vi tillsammans med arkitektbyrån Equator skapat moderna lägenheter med villakänsla, men med bekvämligheter som hiss från garaget ända upp i lägenheten. Husen har vackra putsfasader med varma träpaneler och varje bostad har olika typer av generösa uterum i form av härliga terrasser eller stora balkonger. Bostadsrättsföreningen är också byggd runt en privat och solig trädgård. På så sätt kan man få det bästa med att bo utanför stan genom ostörda uterum, ljus och natur samtidigt som man slipper det underhållsarbete som liv i villaområden annars brukar innebära.

Men som med allt annat är det svårt att ge en rättvis bild bara genom att beskriva i ord, vissa saker måste man uppleva. Stanna till i Ösby Park om du har vägarna förbi. Det är värt ett besök, vi lovar.

Vid stationen, mitt i villaområdet

Brf Ösby Park ligger mitt i ett av Djursholms allra mest lummiga villaområden, ett stenkast från Ösby station. Från den lilla järnvägsknuten med sitt charmiga stationshus och butiker når man Stockholm på mindre än 10 minuter och Universitetet på drygt 5 minuter. Till Danderyds sjukhus och Mörby Centrum med ett stort utbud av butiker, vård och service är det cirka 2 km. Inom bekvämt gångavstånd finns daghem, skolor, hästhagar, promenadstråk och inte minst Ösbysjön med sina två trevliga badplatser.