Ny stadsentré till Sundbyberg

Tobin Properties planerar att uppföra ett bostadshus som kommer bilda en ny stadsentré till Sundbyberg i hörnet Ekensbergsvägen och Gränsgatan.

Tobin Properties, som tidigare utvecklat bostadshusen Vintergatan, Arkaden och Rio Sundbyberg, knyter därmed ihop sitt kvarter och omvandlingen av Ekensbergsvägen till en attraktiv stadsgata. Förutom ca 150 omsorgsfullt designade lägenheter i varierande storlek, som blir bostadsrätter, finns planer på förskola och kafé i markplan.

Status

Planerat

Säljstart

Till salu

Tillträde

Slutsålt

Med Sundbybergs småstadscharm men nära till allt

På hörnet Ekensbergsvägen – Gränsgatan, i hjärtat av Sundbyberg, med all tänkbar service och kollektivtrafik i närheten planeras detta projekt.

Om Tobin Properties – en del av Corem

Vi vet att du som bostadsköpare är både engagerad och medveten. Inte minst när det kommer till arkitektur och design. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa bostäder med en känsla och en identitet som känns attraktiv och trivsam för er. Vi vill gå emot schablonbilden av vad nyproduktion är och visa att det går att ingjuta själ i något som är helt nytt.

Idag är Corem, en av fastighetsbranschens största aktörer, huvudägare i Tobin Properties. Med en stark huvudägare skapas stabilitet och långsiktiga förutsättningar för att bedriva framgångsrik fastighetsutveckling. För er kunder innebär det en trygg bostadsaffär.

Tillsammans med Corem bygger vi stad!