Marievik

Vid centralt belägna Liljeholmskajen är Tobin Properties med och skapar det nya moderna Marievik. Som en naturlig förlängning av innerstan kommer området vara en blandad stadsdel, där planen är att bygga 960 nya bostäder som kompletterar de cirka 7 000 befintliga arbetsplatserna. Här bygger vi ett helt kvarter av ytsmarta lägenheter i blandade storlekar, samtliga med tillgång till gemensamma takterrasser. Två höghus på 25 resp. 17 våningar erbjuder en storslagen panoramavy i alla väderstreck. Befintliga gator och kajpromenaden kommer att rustas upp och flera parker tillkommer mellan husen. Området erbjuder också butiker, restauranger och annan service. Sammantaget bildar gaturummet en sammanhållen helhet som känns både öppen och privat – och som är levande nästan dygnet runt.

Tobin Properties utvecklar Marievik tillsammans med fyra andra fastighetsbolag. Besök gärna marievik.se där vi fastighetsägare berättar mer om utvecklingen och vad som händer i området.

Läs mer här

Status

Planerat

Säljstart

Till salu

Tillträde

Slutsålt

En närmiljö som inte saknar något

Närmiljön är Marieviks stolthet. Här finns flera små prunkande parker som erbjuder avkoppling året om, för att inte tala om den vackra utsikten som kommer naturligt med det vattennära läget. Promenadstråket längs kajen kommer breddas och få sittplatser och planteringar. En del av kajen förses med en brygg- och badanläggning med bassänger för olika åldrar. På bryggorna blir det enkelt att njuta av både vattnet och solen, både på sommar och vinter. Bara någon minuts promenad bort ligger två absoluta Söderpärlor: Hornstull med sitt pulserande utbud av shopping och nöjen, och Tantolunden – Södermalms egen central park.

Om Tobin Properties – en del av Klövern

Vi vet att du som bostadsköpare är både engagerad och medveten. Inte minst när det kommer till arkitektur och design. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa bostäder med en känsla och en identitet som känns attraktiv och trivsam för er. Vi vill gå emot schablonbilden av vad nyproduktion är och visa att det går att ingjuta själ i något som är helt nytt.

Idag är Klövern, en av fastighetsbranschens största aktörer, huvudägare i Tobin Properties. Med en stark huvudägare skapas stabilitet och långsiktiga förutsättningar för att bedriva framgångsrik fastighetsutveckling. För er kunder innebär det en trygg bostadsaffär.

Tillsammans med Klövern bygger vi stad!