Varmt välkommen till VIP-sidan för K1 Nacka strand

Denna sida är för dig som visat intresse för K1 och som därmed, automatiskt och kostnadsfritt, klassas som VIP-kund i projektet. Som VIP-kund får du tillgång till denna sida med förhandsinformation om projektet och erbjuds också möjlighet att ta ett digitalt könummer i syfte att få en chans att köpa den lägenhet du är intresserad av. Könumret är inte bindande för köp men fungerar som underlag för i vilken turordning du blir kontaktad av projektets fastighetsmäklare med en erbjudan om att teckna avtal. Möjligheten att ta en kölapp öppnar tisdagen den 9 november klockan 12.00.

Klicka på knappen nedan för att läsa mer. Fr.o.m. den 9 november klockan 12.00 kan du även ta din kölapp.

LÄS MER OCH TA DIN KÖLAPP (ÖPPNAR 9 NOV KL. 12.00)

Upplev ett nytt sätt att bo

K1 ligger fantastiskt mellan berg o hav. Lägenheterna in mot berget har utsikt mot den gemensamma gården som är en undangömd oas. Nästan alla lägenheter har balkong eller terrass och sjöutsikten är närvarande i många lägenheter i projektet. Tack vare nya smarta lösningar skapas flexibilitet vad gäller rumsindelning, allt för att passa den moderna familjens föränderliga behov. Det här ska vara ett hem att kunna leva länge i. Det finns totalt 60 lägenheter, i storlek från 1 rok på 31 kvm till 5 rok på 110 kvm.

vy-mot-syd-Image-4096x2560-original (1)
image_tree

Bostadsväljaren

Här ser du vilka lägenheter som finns tillgängliga just nu. Reservation för förändringar som har skett nyligen.

Bekanta dig med ditt nya kvarter

Hela Nacka Strand är en kuperad och varierad stadsdel som erbjuder en mängd olika aktiviteter och upplevelser. Har du inte varit där på ett tag, har vi samlat lite bilder så att du kan friska upp minnet.

k1_bat

Nu bygger vi framtidens Nacka strand

Se filmen där vi på Tobin Properties beskriver skapandet av framtidens Nacka Strand.

Att köpa nyproduktion

Vi lägger stor vikt vid att du som köper en bostadsrätt av oss skall känna dig trygg och delaktig genom hela processen. Här delar vi med oss av hur en resa generellt sett ser ut tillsammans med oss – från intresse till tillträdd bostad.

Läs mer här

Kontakta mäklare

Amanda Persson
072 979 90 00
amanda.persson@widerlov.se

Jonas Tillman
070 715 57 80
jonas.tillman@widerlov.se

Om Tobin Properties

Vi som står bakom K1 heter Tobin Properties och vi presenterar nu stolt vårt första bostadsprojekt i Nacka strand. K1 som är första etappen i vad vi kallar Kvarteret Nacka strand är framtaget tillsammans med prisbelönta arkitektfirman DinellJohansson. Tobin Properties åtagande i Nacka strand är stort. Vi planerar att utveckla ca 600 lägenheter vilket gör oss till den ledande bostadsutvecklaren i Nacka strand. Vi är nämligen övertygade om att Nacka strand kommer att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden.

Tobin Properties grundades 2010 och är idag en del av Corem som är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Tillsammans med Corem bygger vi stad.