I hjärtat av Sundbyberg

Våren 2014 sålde vi nyproduktionen Vintergatan med strykande åtgång. Det efterföljdes av Arkaden, ett vackert bostadshus i 13 våningar med utsikt över himmel och takåsar som såldes med samma framgång under slutet av 2014. Sedan var det dags för nästkommande etapp i samma kvarter. I samarbete med arkitekterna DinellJohansson och landskapsarkitekten Johan Paju utvecklar Tobin Properties ett 180-tal omsorgsfullt designade bostäder mitt i hjärtat av Sundbyberg.

Smarta lösningar som förenklar livet

Bostäderna är på 1 till 5 rum och kök och bjuder på såväl sociala ytor som privata zoner, med många smarta lösningar som förenklar livet. Balkongerna är små urbana oaser där du kan njuta av en vidsträckt utsikt över hustak och stadslandskap. Högst upp kommer det finnas såväl privata takterrasser såväl som gemensamma, lummiga takterrasser där du kan koppla av i kvällssolen med dina vänner.

Status

Planerat

Säljstart

Till salu

Tillträde

Pulserande stadspuls och lugn oas

RIO Sundbyberg kopplar ihop de pulserande stadspulsen åt Ekensbergsvägen med Vintergatans lugna oas genom en portik. Husen kommer att förlänga Sundbybergs traditionella stadsgatuvision med butiker som skapar liv och rörelse medan det in mot det skyddade bostadsområdet kommer att kunna åtnjutas lugn på entrégårdar och privata uteplatser.

Lägenhetsväljare

På projekthemsidan kan du besöka lägenhetsväljaren. Den visar projektet i sin helhet och där kan du se vilka lägenheter som finns till salu, priser, planlösningar och hur lägenheterna ligger i förhållande till varandra.

Se lediga bostäder