Bo i Sundbyberg

Inflyttningsklara bostäder. I samarbete med arkitekterna DinellJohansson och landskapsarkitekten Johan Paju har vi utvecklat 173 omsorgsfullt designade lägenheter i hjärtat av Sundbyberg.

Smarta lösningar som förenklar livet

Bostäderna är på 1 till 5 rum och kök och bjuder på såväl sociala ytor som privata zoner, med många smarta lösningar som förenklar livet. Balkongerna är små urbana oaser där du kan njuta av en vidsträckt utsikt över hustak och stadslandskap. Högst upp finns det båda privata takterrasser och en gemensam takterrass där de boende kan koppla av i kvällssolen med sina  vänner.

Bostäderna är inflyttningsklara och försäljning pågår

Just nu är det endast två lägenheter kvar i Rio. En 2:a och en 4a: och båda har en stor privat terrass. Kontakta fastighetsmäklare Amanda Persson på Widerlöv för privat visning.

Mail: Amanda.Persson@widerlov.se

Tel: 072-979 90 00

Länk till Hemnet 2 ROK

Länk till Hemnet 4 ROK

Tidigare projekt i Sundbyberg

Våren 2014 sålde vi nyproduktionen Vintergatan med strykande åtgång. Det efterföljdes av Arkaden, ett vackert bostadshus i 13 våningar med utsikt över himmel och takåsar som såldes med samma framgång under slutet av 2014. Sedan var det dags för nästkommande etapp i samma kvarter.

 

 

Sundbyberg – både stadspuls och lugn oas

RIO Sundbyberg kopplar ihop den pulserande stadspulsen åt Ekensbergsvägen med Vintergatans lugna oas genom en portik. Husen förlänger Sundbybergs traditionella stadsgatuvision med verksamheter som skapar liv och rörelse medan det in mot det skyddade bostadsområdet åtnjuts lugn på entrégårdar och privata uteplatser.

I grannhuset, Arkaden ligger härliga Hawaii Poké och Café Volta och i lokalerna i RIO finns Babas Burger, Mezefabriken , Brasseri La Vie samt en barberare.

 

Om Tobin Properties – en del av Klövern

Vi vet att du som bostadsköpare är både engagerad och medveten. Inte minst när det kommer till arkitektur och design. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa bostäder med en känsla och en identitet som känns attraktiv och trivsam för er. Vi vill gå emot schablonbilden av vad nyproduktion är och visa att det går att ingjuta själ i något som är helt nytt.

Idag är Klövern, en av fastighetsbranschens största aktörer, huvudägare i Tobin Properties. Med en stark huvudägare skapas stabilitet och långsiktiga förutsättningar för att bedriva framgångsrik fastighetsutveckling. För er kunder innebär det en trygg bostadsaffär.

Tillsammans med Klövern bygger vi stad!