Bo i Sundbyberg

I samarbete med arkitekterna DinellJohansson och landskapsarkitekten Johan Paju utvecklar vi 173 omsorgsfullt designade lägenheter i hjärtat av Sundbyberg. Här finns bostäder i varierande storlekar som alla erbjuder

Våren 2014 sålde vi nyproduktionen Vintergatan med strykande åtgång. Det efterföljdes av Arkaden, ett vackert bostadshus i 13 våningar med utsikt över himmel och takåsar som såldes med samma framgång under slutet av 2014. Sedan var det dags för nästkommande etapp i samma kvarter.

Smarta lösningar som förenklar livet

Bostäderna är på 1 till 5 rum och kök och bjuder på såväl sociala ytor som privata zoner, med många smarta lösningar som förenklar livet. Balkongerna är små urbana oaser där du kan njuta av en vidsträckt utsikt över hustak och stadslandskap. Högst upp finns det båda privata takterrasser och en gemensam takterrass där de boende kan koppla av i kvällssolen med sina  vänner.

 

Bostäderna är inflyttningsklara och försäljning pågår

 

Till RIOs projekthemsida

 

Sundbyberg – både stadspuls och lugn oas

RIO Sundbyberg kopplar ihop den pulserande stadspulsen åt Ekensbergsvägen med Vintergatans lugna oas genom en portik. Husen kommer att förlänga Sundbybergs traditionella stadsgatuvision med butiker som skapar liv och rörelse medan det in mot det skyddade bostadsområdet kommer att kunna åtnjutas lugn på entrégårdar och privata uteplatser.

I grannhuset, Arkaden ligger härliga Hawaii Poké och Café Volta och i lokalerna i RIO flyttar snart nya härliga restauranger in!