tobin_properties_258

Kom närmare

Att komma hem

Vi tänker att ett hem inte bara är en fysisk plats, det är också en känsla. Eller flera faktiskt. Som att andas ut. Gå ner i puls. Sänka axlarna och bli lite varm inombords. Att komma hem börjar redan vid porten, med en omfattande tanke om hur hemmalivet i stort, kan bli bättre. I design och arkitektur. I smarta lösningar och underlättande funktioner. I ett detaljfokus på gränsen till vansinne. Och kanske framför allt i den där omedelbara atmosfären du möts av när du kliver över tröskeln in i en Tobin-port.

 

En Tobin-port 

Får vi låna en minut och prata lite om entréer? Jo! Läs vidare. För de spelar roll för vårt sätt att tänka. Att komma hem gör du redan vid porten. I alla våra projekt pratar vi om Tobin-porten eller entrén. Den är viktig och den speglar huset och dig som bor där. Från det att du kliver in i entrén i ditt hus och sen hela vägen fram till din ytterdörr är en liten resa i sig. En resa som vi bryr oss om och planerar kring.

Arkaden entre

Vår filosofi

Ditt hem är din borg. Men det är också en reflektion över dina val. Och på så sätt en identitetsbärare. Vi vet att du som bostadsköpare är både engagerad och medveten. Inte minst när det kommer till arkitektur och design. Därför lägger vi också stor vikt vid dessa delar.

Det handlar om att skapa visuell skönhet men också om överraskande god funktionalitet. Vi ska alltid ha tänkt ett extra varv, så att du slipper. Vi vet att det gör skillnad i vardagen för dig. För det är trots allt så att ett trivsamt hem inte ska sluka din tid utan frigöra den.

Tobin Properties, Styrelse, medarbatera
Vintergatan-133

Tobin är en engagerad bostads- och idéutvecklare. De vill gärna sticka ut i design och arkitektur genom att göra det oväntade, något som alltid är spännande för oss som arkitekter. Och för de som ska bo i huset inte minst. Projekten har alltid höga kvalitetsambitioner.

Stefan Sjöberg, Founding partner på Kjellander + Sjöberg