tobin_properties_226

Nyproduktion i Sundbyberg

Söker du nyproduktion i Sundbyberg? Tobin Properties affärsidé är att utifrån moderna människors behov, utveckla bostäder med ett funktionellt och designmässigt djup. Vi vill utveckla stadsbilden med nya bostäder som engagerar och ger högre livskvalitet genom arkitektur och design som särskiljer sig.

Vi vill gå emot schablonbilden av vad nyproduktion i Stockholm är och visa att det går att ingjuta själ i något som är helt nytt. De flesta av våra hem har nämligen ingen historia. De har framtiden för sig istället.

Unik nyproduktion i Sundbyberg

Det kanske verkar självklart att utgå från människors behov och önskemål och bygga för den som ska bo, men märkligt nog är det inte alltid så. Det vill vi ändra på. Vår vision för nyproduktion i Sundbyberg är att skapa bostäder som engagerar och berör. Vi vill göra något annat än att massproducera standardiserade koncept. Vi bygger bostäder med karaktär, omtanke eller förankring i hur livet ser ut för de människor vi bygger för.

För att skapa hem snarare än bara bostäder utgår vi från insikter om hur människors liv och prioriteringar ser ut idag, och försöker hitta lösningar som är lyhörda för de insikterna. Det handlar om visuell skönhet men också om överraskande god funktionalitet. Vi ska alltid ha tänkt ett extra varv, så att du slipper. Vi vet att det för skillnad i vardagen. För det är trots allt så att ett trivsamt hem inte ska sluka din tid, utan frigöra den så att själva livet kan ta plats istället.

Ledande aktör för nyproduktion i Sundbyberg

Vi samarbetar alltid med ledande aktörer inom varje område, så att varje del i processen sköts av dem som gör just det bäst. Eftersom vi har högt uppställda krav på hur våra bostadsprojekt ska planeras, utformas och genomföras samarbetar vi bara med partners som har lika höga krav på kvalitet som vi. Och som engagerar sig för kunden genom hela resan.

Vi på Tobin Properties har lång erfarenhet av fastighetsutveckling och vi har genomfört ett flertal framgångsrika fastighetsutvecklingsprojekt i Stockholm. Vår erfarenhet tillsammans med vår gedigna kunskap gör att vi kan vi kalla oss entusiaster på nyproduktion i Sundbyberg.

Att bo i Sundbyberg

Sundbyberg är småstaden i staden som just nu genomgår en spännande förändring. Här finns levande affärsstråk med passionerade småentreprenörer, klassiska konditorier, en uppmärksammad konsthall och loppisar där man kan fynda. Den charmiga småstadskänslan kompletteras med en urban puls genom nybyggnationer och etableringar av restauranger, caféer, butiker och andra spännande koncept. RIO Sundbyberg ligger mitt emellan Sturegatans puls och Sundbybergs grönområden. Därför är du aldrig långt ifrån en naturupplevelse, vare sig det är en joggingtur runt Råstasjön eller en promenad längs med Bällstaån ner till Pampas Marina. Dessutom är det bara några minuters promenad till att kliva på tunnelbanan, pendeltåget eller tvärbanan.

Just nu har vi ett projektet RIO till salu i Sundbyberg.

Läs mer här

 

Besöksaddress

Ekensbergsvägen 128 B
172 69 Sundbyberg

Postadress

Box 1093
171 22 Solna