tobin_properties_226

Nyproduktion i Stockholm City

Söker du nyproduktion i Stockholm City? Tobin Properties affärsidé är att utifrån moderna människors behov, utveckla bostäder med ett funktionellt och designmässigt djup. Vi vill utveckla stadsbilden med nya bostäder som engagerar och ger högre livskvalitet genom arkitektur och design som särskiljer sig. För närvarande ligger vårt fokus på nyproduktion i Stockholm City.

Vi vill gå emot schablonbilden av vad nyproduktion i Stockholm City är och visa att det går att ingjuta själ i något som är helt nytt. De flesta av våra hem har nämligen ingen historia. De har framtiden för sig istället.

Unik nyproduktion i Stockholm City

Det kanske verkar självklart att utgå från människors behov och önskemål och bygga för den som ska bo, men märkligt nog är det inte alltid så. Det vill vi ändra på. Vår vision för nyproduktion i Stockholm City är att skapa bostäder som engagerar och berör. Vi vill göra något annat än att massproducera standardiserade koncept som saknar karaktär, omtanke eller förankring i hur livet ser ut för de människor vi bygger för.

För att skapa hem snarare än bara bostäder utgår vi från insikter om hur människors liv och prioriteringar ser ut idag, och försöker hitta lösningar som är lyhörda för de insikterna. Det handlar om visuell skönhet men också om överraskande god funktionalitet. Vi ska alltid ha tänkt ett extra varv, så att du slipper. Vi vet att det för skillnad i vardagen. För det är trots allt så att ett trivsamt hem inte ska sluka din tid, utan frigöra den så att själva livet kan ta plats istället.

Ledande aktör för nyproduktion i Stockholm City

Vi samarbetar alltid med ledande aktörer inom varje område, så att varje del i processen sköts av dem som gör just det bäst. Eftersom vi har högt uppställda krav på hur våra bostadsprojekt ska planeras, utformas och genomföras samarbetar vi bara med partners som har lika höga krav på kvalitet som vi. Och som engagerar sig för kunden genom hela resan.

Vi på Tobin Properties har lång erfarenhet av fastighetsutveckling och vi har genomfört ett tiotal framgångsrika fastighetsutvecklingsprojekt i Stockholm. Vår erfarenhet tillsammans med vår gedigna kunskap gör att vi kan vi kalla oss entusiaster på nyproduktion i Stockholm City.

Vi är mycket stolta över att kunna presentera våra unika boenden i Stockholm. Vår projektportfölj omfattar idag totalt omkring 600 lägenheter med 50 000 kvm bostadsarea och ett färdigutvecklat värde om cirka 300 MSEK. Vilken nyproduktion i Stockholms City väljer du?

Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper dig att hitta en nyproduktion i Stockholms City som passar just dig.

Address

Humlegårdsgatan 19A
114 46 Stockholm

Telefon

+46 8 120 500 00 (09:00 – 17:00, lunch 12:00 – 13:00)

Prenumerera på Tobins nyhetsbrev

  • Tobin Properties AB behandlar dina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning GDPR. Läs mer här om Tobin Properties personuppgiftspolicy. Genom att klicka här så samtycker du till angivna villkor.