tobin_properties_226

Nyproduktion av lägenheter i Stockholm

När det kommer till nyproduktion av lägenheter i Stockholm ser vi på Tobin Properties till att skapa hem snarare än bara bostäder och vi utgår från insikter om hur människors liv och prioriteringar ser ut idag, och försöker hitta lösningar som är lyhörda för de insikterna. Det handlar om visuell skönhet men också om överraskande god funktionalitet. Vi ska alltid ha tänkt ett extra varv, så att du slipper. Vi vet att det för skillnad i vardagen. För det är trots allt så att ett trivsamt hem inte ska sluka din tid, utan frigöra den så att själva livet kan ta plats istället.

Vi tror att du som bostadsköpare är både engagerad och medveten. Inte minst när det kommer till arkitektur och design. Därför lägger vi stor vikt vid dessa delar vid nyproduktion av lägenheter i Stockholm. Vi vill utveckla stadsbilden med nya bostäder som engagerar och ger högre livskvalitet med en arkitektur och design som särskiljer sig.

Vi vill gå emot schablonbilden av vad nyproduktion av lägenheter i Stockholm är och visa att det går att ingjuta själ i något som är helt nytt. De flesta av våra hem har nämligen ingen historia. De har framtiden för sig istället.

Exklusiv nyproduktion av lägenheter i Stockholm

Det kanske verkar självklart att utgå från människors behov och önskemål och bygga för den som ska bo, men märkligt nog är det inte alltid så. Det vill vi ändra på. Vår vision för nyproduktion av lägenheter i Stockholm är att skapa bostäder som engagerar och berör. Vi vill göra något annat än att massproducera standardiserade koncept som saknar karaktär, omtanke eller förankring i hur livet ser ut för de människor vi bygger för.

Vid nyproduktion av lägenheter i Stockholm samarbetar vi alltid med ledande aktörer inom varje område, så att varje del i processen sköts av dem som gör just det bäst. Eftersom vi har högt uppställda krav på hur våra bostadsprojekt ska planeras, utformas och genomföras samarbetar vi bara med partners som har lika höga krav på kvalitet som vi. Och som engagerar sig för kunden genom hela resan.

Vi är mycket stolta över att kunna presentera våra unika boenden i Stockholm. Vår projektportfölj omfattar idag totalt omkring 600 lägenheter med 50 000 kvm bostadsarea och ett färdigutvecklat värde om cirka 300 MSEK.

Låter detta intressant? Ta kontakt med oss på Tobin Properties så berättar vi mer om vår nyproduktion av lägenheter i Stockholm och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig.

Address

Humlegårdsgatan 19A
114 46 Stockholm

Telefon

+46 8 120 500 00 (09:00 – 17:00, lunch 12:00 – 13:00)

Prenumerera på Tobins nyhetsbrev

  • Tobin Properties AB behandlar dina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning GDPR. Läs mer här om Tobin Properties personuppgiftspolicy. Genom att klicka här så samtycker du till angivna villkor.