tobin_properties_226

Nyproduktion Hornsberg

Är på jakt efter en nyproduktion i Hornsberg? Då har du kommit helt rätt.

Hos oss på Tobin Properties hittar du funktionella lägenheter med exklusiv och genomtänkt design, där vi alltid utgår från människan som individ. Vi ser alltid till att utgå från människan som individ, detta innebär att de hem vi skapar anpassas utifrån dagens livsstil samt prioriteringar. Alla lägenheter är smarta och trivsamma, men även exklusiva på samma gång.

I Hornsberg har du närhet till det mesta Stockholm har att erbjuda. Du har bra kommunikationer med tunnelbanan där du kommer in till Stockholms stadskärna på nolltid. Är man sugen på en båttur så finns Pampas Marina alldeles över bron. Du har även närhet till flertalet parker och strandpromenader.

Om Tobin Properties

Erik Karlin och Johan Varland grundade företaget 2010, under samma tid som nyproduktioner ansågs som charmlösa och trista. De ställde sig frågan, borde inte nybyggda bostäder vara bättre och härligare? Att det borde gå att göra något mycket mer än bara massproducerade koncept.

Nästan 10 år senare har vi på Tobin Properties en projektportfölj på omkring 2200 bostäder med 140 000 kvm bostadsarea. Vi har ett färdigutvecklat värde om ca 11 500 MSEK, och vår huvudägare, Klövern, är en av fastighetsbranschens största aktörer.

Kontakta Tobin Properties när du är intresserad av en nyproduktion i Hornsberg

Känner du att en nyproduktion i Hornsberg är av intresse? Då ska du kontakta oss på Tobin Properties för att få mer information om vad vi kan göra för dig. Du når oss enkelt via mail och telefon som du hittar här nedanför. Vi har även ett nyhetsbrev som ger dig senaste information om vad som händer inom Tobin Properties, du fyller enkelt i dina uppgifter nedan så är du sedan registrerad hos vårt nyhetsbrev.

Address

Humlegårdsgatan 19A
114 46 Stockholm

Telefon

+46 8 120 500 00 (09:00 – 17:00, lunch 12:00 – 13:00)

Prenumerera på Tobins nyhetsbrev

  • Tobin Properties AB behandlar dina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning GDPR. Läs mer här om Tobin Properties personuppgiftspolicy. Genom att klicka här så samtycker du till angivna villkor.