tobin_properties_226

Nyproduktion i Bromma

Är du ute efter en nyproduktion i Bromma? Då har du kommit rätt.

Tobin Properties skapar funktionella lägenheter med genomtänkt och exklusiv design, där vi alltid utgår från människan som individ. Det innebär att vi anpassar alla hem vi skapar utifrån de prioriteringar och den livsstil som finns idag, där alla lägenheter är trivsamma men samtidigt exklusiva och smarta.

Vår nyproduktion i Bromma präglas av vackra omgivningar och goda kommunikationer – stadskärnan är bara en kvart bort med tunnelbanan. Dessutom skyddas lägenheterna från insyn, och här finns också en gemensam grönskande takterass, med en magnifik utsikt. Bromma är en stadsdel som växer och har framtiden för sig, något vi matchar i våra nyproduktioner där gemensamt för alla lägenheter är omtanke och en verklighetsförankrad syn i skapandet av design och funktionalitet.

Vi strävar efter att skapa hem som är lätta att trivas i utan att de känns massproducerade, där både arkitektur och smarta lösningar står högt i fokus.

Anmäl ditt intresse till vår nyproduktion i Bromma

Att flytta till en nyproduktion är en unik chans till ett hem som du är allra först med att bo i, vilket ger fantastiska möjligheter till att själv sätta din prägel på bostaden och skapa identitet i hemmet. Dessutom ges du en suverän bostadslösning i enlighet med den moderna människans liv och behov.

Om du vill flytta till nyproduktion i Bromma, är du välkommen att anmäla ditt intresse, så kontaktas du kort därefter med information om projektet. Inflyttning sker i början av 2017.

Välkommen.

 

Har du några frågor?

Varmt välkommen att höra av dig till någon av oss!

Address

Humlegårdsgatan 19A
114 46 Stockholm

Telefon

+46 8 120 500 00 (09:00 – 17:00, lunch 12:00 – 13:00)

Prenumerera på Tobins nyhetsbrev

  • Tobin Properties AB behandlar dina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning GDPR. Läs mer här om Tobin Properties personuppgiftspolicy. Genom att klicka här så samtycker du till angivna villkor.