Tobin Properties förvärvar byggrätter i Nacka

Icke regulatorisk 2014-09-02

Tobin Properties AB (publ) (“Tobin Properties”) fortsätter sin expansion av attraktiva bostadsprojekt i Stockholmsområdet. Idag tillkännages att avtal tecknats med NCC om förvärv av ca 8000 kvm byggrätter för bostäder i Tollare, Nacka.  

”Vi ser fram emot att utveckla ett 70-tal moderna lägenheter och radhus i Tollare”, säger Tobin Properties VD, Erik Karlin. ”Nacka är en intressant kommun med hög tillväxt och Tollareområdet har ett fantastiskt sjönära läge där vi kommer att kunna skapa en unik boendemiljö med närhet till staden och samtidigt i direkt anslutning till vatten och natur”.

”Att fler aktörer ser den fantastiska boendemiljön som Tollare erbjuder känns väldigt glädjande. Samarbetet med Tobin hjälper oss att bredda vårt kunderbjudande och gör det möjligt att färdigställa området snabbare”, säger Jan Kalms, affärsutvecklare på NCC Boende.

Förvärvet kompletterar Tobins portfölj med intressanta utvecklingsprojekt i Stockholm. Sedan tidigare innehas projekt i bl.a Sundbyberg, Kungsholmen, Danderyd och Norra Djurgårdsstaden.

Under hösten 2014 noteras Tobins preferens-aktie på Nasdaq OMX First North.

För ytterligare information, vänligen gå in på staging-wwwtobinproperti.wp.triggerfish.cloud eller kontakta:

Erik Karlin, VD Tobin Properties

Telefon: 070-420 44 33, E-post: erik.karlin@tobinproperties.se

Johan Varland, finanschef Tobin Properties

Telefon: 070-756 29 78, E-post: johan.varland@tobinproperties.se

Dokument

Release