Hyllat restaurangkoncept till Tobins Properties bostadsprojekt

Icke regulatorisk 2017-10-09

Fastighetsutvecklaren Tobin Properties har tecknat avtal med Hawaii Poké om att företaget ska etablera restauranger i Tobin Properties bostadsprojekt. Projekten Arkaden i Sundbyberg och Etaget på västra Kungsholmen kommer inom kort att kunna erbjuda boende, grannar och arbetande i området så kallade ”Poké bowls” som är en mix av fastfood och hälsomat. 

”Tobins vision är inte bara att bygga vackra och väldesignade bostäder, vi vill också bidra till staden och utveckla kvarteret där vi bygger. Våra fastigheter är attraktiva för näringsidkare och restauratörer och vår ambition är alltid att försöka välja operatörer som bidrar med något nytt och med kvalitet. Samarbetet med Hawaii Poké är ett bra exempel på just den ambitionen. Vi skapar levande bottenplan i fastigheterna vilket bidrar positivt både för de boende och till området”, säger Erik Karlin, VD på Tobin Properties.

Svenska Hawaii Poké öppnade sin första restaurang i juni 2016 och har idag tre restauranger i centrala Stockholm. Poké Bowls, som enkelt kan beskrivas som en form av sushisallad eller en Hawaiiansk fiskrätt, har slagit stort i många länder och nu fått rejält fäste i Sverige. Förutom fiskbaserade bowls finns även kyckling- och vegetariska alternativ på menyn. Expansionsplanen för Hawaii Poké är aggressiv och företaget har målet inställt på att öppna ytterligare sju restauranger under 2018 och tittar också på att i framtiden expandera utomlands.

”Samarbetet ligger helt i linje med våra expansionsplaner. Utan bra lägen är det svårt att driva tillväxt och genom Tobin får vi både bra lägen och möjlighet att verka i vackra, funktionella miljöer – och i hus som utmärker sig i området”, säger Susanne Wallman, VD och grundare Hawaii Poké.

Restaurangen i Etaget på västra Kungsholmen planeras att öppnas under december 2017 och i Arkaden i Sundbyberg under februari 2018.

Fastighetsutvecklaren Tobin Properties har idag 26 projekt i sin projektportfölj med sammanlagt cirka 2 800 lägenheter varav drygt 670 är i produktion. Förutom Västra Kungsholmen och Sundbyberg, ligger bostadsprojekten bland annat i Nacka, Täby, på Liljeholmen och centrala Uppsala.

För ytterligare information, vänligen gå in på staging-wwwtobinproperti.wp.triggerfish.cloud eller kontakta:

Anna Wennerstein, projektledare koncept och marknad Tobin Properties AB

Telefon: 073-708 39 04, E-post: anna.wennerstein@tobinproperties.se 

Susanne Wallman, VD och grundare Hawaii Poké

Telefon: 070-623 34 84, E-post: susanne@hawaiipoke.se

Dokument

PM_2017-10-09_Hyllat restaurangkoncept till Tobins Properties bostadsprojekt