Handeln med Tobin Properties preferensaktier inleds idag på Nasdaq First North

Icke regulatorisk 2014-12-12

Tobin Properties AB meddelar att handeln med företagets preferensaktier (kortnamn: TOBIN PREF) idag inleds hos First North på Nasdaq Stockholm. Tobin Properties utvecklar bostäder i Sverige, med fokus på funktion och design. Företagets projektportfölj omfattar för närvarande 700 lägenheter med 52 000 kvadratmeter bostadsarea till ett utvecklat värde av ungefär 4 000 MSEK.

“Att öppna upp för försäljning av preferensaktier till allmänheten markerar ett viktigt steg i vår strategi att etablera Tobin Properties som ett av de ledande företagen inom vår bransch”, säger Erik Karlin, VD på Tobin Properties. ”För en del investerare är en officiell notering detsamma som en kvalitetsstämpel. Börsnoteringen hjälper oss i vår ambition att vara transparenta, trovärdiga och attraktiva inte bara för våra kunder och affärspartners, utan även för en bredare målgrupp.”

“Vi välkomnar Tobin Properties till Nasdaq First North och till vår familj av noterade företag”, sade Adam Kostyál, Europeisk noteringschef på Nasdaq. “Tobin Properties kommer att utgöra ett värdefullt tillskott till vår dynamiska fastighetssektor.”

Tobin Properties har utsett Avanza Bank AB som certified advisor.

För ytterligare information, vänligen gå in på staging-wwwtobinproperti.wp.triggerfish.cloud eller kontakta:

Erik Karlin, VD Tobin Properties

Telefon: + 46 70 420 44 33, E-post: erik.karlin@tobinproperties.se

Johan Varland, CFO Tobin Properties

Telefon: +46 70 756 29 78, E-post: johan.varland@tobinproperties.se