Dubbla nomineringar för Tobin Properties bostadsprojekt

Icke regulatorisk 2018-05-22

Tobin Properties bostadsprojekt Etaget på västra Kungsholmen och Arkaden i Sundbyberg har blivit nominerade till tävlingarna ”Årets Stockholmsbyggnad 2018” respektive ”Årets byggnad 2018 i Sundbyberg”, två nomineringar som bekräftar att Tobin Properties starkt bidrar till utvecklingen av Stockholmsområdet med särskiljande arkitektur.

”Vi är väldigt glada och stolta över nomineringarna. Bakom projekten ligger hårt och envist arbete, kreativitet och kompetens där alla inblandade gjort sitt yttersta för att skapa vackra och funktionella bostäder. Vi strävar alltid efter att överträffa kundernas och kommunernas förväntningar och vill bygga långsiktigt hållbara fastigheter som inte bara smälter in utan också adderar något till kvarteret. Därför känns det extra roligt att våra projekt blivit nominerade och vi hoppas såklart  att de går hela vägen”, säger Adelina Mehra, projektutvecklingschef Tobin Properties.

Tobin Properties har tillsammans med arkitekterna Kjellander+Sjöberg utvecklat Etaget på västra Kungsholmen, en byggnad i tre nivåer med omsorgsfullt designade bostäder med en fasad i tegel och inslag av plåt som ger en variation som skänker liv åt byggnaden. Arkaden i centrala Sundbyberg är ritad av arkitekterna DinellJohansson där Tobin Properties har byggt ett vackert bostadshus i 13 våningar med utsikt över takåsarna.

Vinnaren i ”Årets Stockholmsbyggnad 2018” och ”Årets byggnad 2018 i Sundbyberg” utses av folket som får rösta fram sin favorit. Båda priserna syftar till att uppmärksamma och uppmuntra god arkitektur och skapa engagemang för den moderna, växande staden. 

Etaget på västra Kungsholmen. Arkitektkontor: Kjellander+Sjöberg

Arkaden i Sundbyberg. Arkitektkontor: DinellJohansson

För mer information, vänligen gå in på staging-wwwtobinproperti.wp.triggerfish.cloud eller kontakta:

Adelina Mehra, projektutvecklingschef Tobin Properties

Telefon: 070-288 36 78, E-post: adelina.mehra@tobinproperties.se

Tobin Properties är ett fastighetsutvecklingsföretag vars affärsidé är att skapa väldesignade bostäder och tillhörande fastigheter med funktionella lösningar utifrån moderna människors behov. Tobin Properties projektportfölj består av 18 utvecklingsprojekt om ett bedömt totalt utvecklat värde om cirka 11 450 MSEK. Bolaget har en stam- och preferensaktie noterad på Nasdaq First North Premier samt ett obligationslån noterat på Nasdaq Stockholm. Avanza Bank AB agerar Certified Adviser åt bolaget.                                                         

Dokument

PM_2018-05-22_Dubbla nomineringar för Tobin Properties bostadsprojekt