Unum, Täby

I samarbete med några av Sveriges främsta arkitekter bygger Tobin Properties UNUM, centralt beläget i Täby och bara 12 minuter från stan. I UNUM väntar ett skönt liv med umgänge, träning och vardagslyx, i en inspirerande och genomtänkt miljö. På taket finns en 400 kvm grönskande terrass för sköna grillkvällar, eller kanske bara en stund för dig själv. På den stora terrassen finns även ett utegym med utsikt över takåsarna. Ett gemensamt stort second living room gör det enklare att bjuda hem kompisarna på middag och kan ge ett skönt miljöombyte när du arbetar hemma en dag.

UNUM präglas av ett inspirerande nytänk som kombinerar funktion med estetik. Med genomtänkta planlösningar optimeras bostadsytan, samtidigt som omsorgsfullt utformade interiörer adderar det lilla extra. I UNUM har du din alldeles egna smakfullt designade studio med balkong och med avskild sovplats eller sovloft med extra generös takhöjd.

UNUM är ritat av White Arkitekter, som står bakom bland annat Yasuragi Hotel och Clarion Hotel. Utemiljöerna är formgivna av landskapsarkitekten Johan Paju som skapat takterrassen på Urban Deli på Sveavägen.

Kanske blir en bostad i Unum ditt första eller andra egna hem. Kanske fungerar den som övernattningslägenhet, eller kanske väljer du att hyra ut din studio direkt. Vare sig du är privat bostadsköpare eller juridisk person är du välkommen att anmäla ditt intresse eller kontakta oss för mer information.
UNUM består av studios på 1 RoK varav några med smart sovloft en trappa upp.

Säljstart innan sommaren 2017. Planerad inflyttning januari-juni 2019.