5 Hus, Tollare, Nacka

I samarbete med Arrhov Frick utvecklar Tobin Properties fem nya bostadshus vid Hällmarken, Tollare strand i Nacka. En svag sluttning i rakt söderläge och vattnet som fond utgör grunden för de fem bostadshusen som ligger ca 30 höjdmeter över vattnet och är specifikt utformade för optimala utsikts – och solförhållanden.

Husen består av ett brett urval av bostäder, sammanlagt 73 lägenheter – från små till stora lägenheter och etagelägenheter, samt 10 stadsradhus. Med unika planlösningar och i vissa fall dubbla takhöjder och samtliga lägenheter har tillgång till en egen generös balkong eller uteplats. Vissa har takträdgårdar och de flesta bostäderna har sol hela dagen. Samtliga med en fantastisk utsikt utöver naturmark och Lännerstasunden.

Husen byggs i naturliga material såsom tegel, stål, betong och trä. En ambition om en långsiktighet och tidlös gestaltning och materialval. Mellan husen ska det finnas grönytor och en mix av ytor för lek, aktivitet och ren naturmark. Odlingar och planteringar samsas med tallar och klippor.