Vad vi gör

Tobin Properties är ett fastighetsutvecklingsföretag och vår affärsidé är att ta den moderna storstadsmänniskans behov på allvar och skapa funktionella och väldesignade bostäder. Vi vill utveckla stadsbilden med nya bostäder och arkitektur som särskiljer sig och skapar identitet.

Det kanske verkar självklart att utgå från människors behov och önskemål och bygga för den som ska bo, men märkligt nog är det inte alltid så. Det vill vi ändra på. Vår vision är att skapa bostäder som engagerar och berör. Vi vill göra något annat än att massproducera standardiserade koncept som saknar karaktär, omtanke eller förankring i hur livet ser ut för de människor som skall leva där.

För att skapa hem snarare än bara bostäder utgår vi från insikter om hur människors liv och prioriteringar ser ut idag, och försöker hitta lösningar som är lyhörda för de insikterna. Det handlar om visuell skönhet men också om överraskande god funktionalitet. Vi ska alltid ha tänkt ett extra varv, så att du slipper. Vi vet att det gör skillnad i vardagen. För det är trots allt så att ett trivsamt hem inte ska sluka din tid utan frigöra den, så att själva livet kan ta plats istället.

Tobin-grupp-in-action_09