Möt några av oss

Tobin Properties grundades 2010 av Erik Karlin och Johan Varland. Båda är civilekonomer i grunden med flera års erfarenhet av fastighetsutveckling från olika bolag. Båda har ett starkt entreprenöriellt driv och lång erfarenhet av att driva och utveckla företag. De har genomfört ett tiotal framgångsrika fastighetsutvecklingsprojekt i Stockholm och i svenska fjällvärlden. Idag ägs Tobin Properties av ledningen tillsammans med ett antal externa investerare.


erik-karlin

Erik Karlin
VD och partner

Bakgrund: Grundare av Tobin Properties, VD på Sveamalm Fastigheter, partner Speed Ventures och E*trade, civilekonom Handelshögskolan i Stockholm.

Vi vill utveckla bostäder som utgår från vad våra kunder vill ha snarare än från ett sätt att producera. För det krävs ett engagemang som överstiger det plikten eller konventionen kräver. Vi vill också göra saker som vi kan stå för långsiktigt. Som finns kvar långt efter oss.


JOHAN-VARLAND

Johan Varland
Transaktionschef och partner

Bakgrund: Partner och Finanschef Sveamalm Fastigheter, Finanschef Lensway, fastighetsanalytiker på Leimdörfer, civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

Det händer något när människor bor, arbetar och lever tätt ihop. Tobin handlar om att stegvis utvidga det Stockholm som suger tag i människor. Som gör staden till något mer än en ort där man av praktiska skäl måste befinna sig för sin försörjning. Som kvarter för kvarter gör Stockholm till människors hemstad. Oavsett om de är födda i Sveg, på Östermalm eller i Mumbai.