Nyproduktion i Stockholm


Kontakt

Har du några frågor eller vill du veta mer om oss? Varmt välkommen att höra av dig till någon av oss!

Tobin Properties

Adress

Humlegårdsgatan 19A,
114 46 Stockholm

Telefon

+46 8 120 500 00

Mail

info@tobinproperties.se

Nyproduktion i Stockholm

Välkommen till Tobin Properties. Vi är ett nytänkande fastighetsföretag med en affärsidé att ta den moderna storstadsmänniskans behov på allvar och skapa bostäder med ett funktionellt och designmässigt djup. Vi vill göra något annat än att massproducera standardiserade koncept som saknar karaktär, omtanke och förankring i hur livet ser ut för de människor vi bygger för. För närvarande ligger vårt fokus på nyproduktion i Stockholm.

Unik och kvalitetssäkrad nyproduktion i Stockholm

För oss är det viktigt att skapa ett hem snarare än bara bostäder. Vi utgår från insikter om hur människors liv och prioriteringar ser ut idag och försöker hitta lösningar som är lyhörda för de insikterna. Vid nyproduktion i Stockholm ska vi alltid ha tänkt ett extra varv, så att du slipper. Vi vet att det gör skillnad i vardagen. För det är trots allt så att ett trivsamt hem ska frigöra din tid, inte sluka den, så att själv livet kan ta plats istället.

Vi vill gå emot schablonbilden av vad nyproduktion i Stockholm är och visa att det går att ingjuta själ i något som är helt nytt. De flesta av våra hem har nämligen ingen historia. De har framtiden för sig istället. Det kanske verkar självklart att utgå från människors behov och önskemål och bygga för den som ska bo, men märkligt nog är det inte alltid så. Det vill vi ändra på. Vår vision för nyproduktion i Stockholm är att skapa bostäder som engagerar och berör.

Samarbete med ledande aktörer för nyproduktion i Stockholm

Vi på Tobin Properties har lång erfarenhet av fastighetsutveckling och vi har genomfört ett tiotal framgångsrika fastighetsutvecklingsprojekt i Stockholm. Vår erfarenhet tillsammans med vår gedigna kunskap gör att vi kan vi kalla oss experter på nyproduktion i Stockholm.

Vi samarbetar alltid med ledande aktörer inom varje område, så att varje del i processen sköts av dem som gör just det bäst. Eftersom vi har högt uppställda krav på hur våra bostadsprojekt ska planeras, utformas och genomföras samarbetar vi bara med partners som har lika höga krav på kvalitet som vi. Och som engagerar sig för kunden genom hela resan.

Vi är mycket stolta över att kunna presentera våra unika boenden i Stockholm. Vår projektportfölj omfattar idag totalt omkring 600 lägenheter med 50 000 kvm bostadsarea och ett färdigutvecklat värde om cirka 300 MSEK.

Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper dig att hitta den nyproduktion i Stockholm du vill ha, som exempelvis ett av våra bostäder i Sundbyberg.