Nyproduktion på Kungsholmen


Kontakt

Har du några frågor eller vill du veta mer om oss? Varmt välkommen att höra av dig till någon av oss!

Tobin Properties

Adress

Humlegårdsgatan 19A,
114 46 Stockholm

Telefon

+46 8 120 500 00

Mail

info@tobinproperties.se

Nyproduktion på Kungsholmen

Tänk dig en nyproduktion på Kungsholmen som omges av en vacker miljö där Ulvsundasjön möter Karlbergskanalen. En plats nära till city som är beläget i den västra delen av Kungsholmen. Ett område som gick från att vara ett industriområde till en sprudlande kvartersstad. Låter det inte fantastiskt?

På Nordenflychtsvägen har nyproduktionen av nya lägenheter på Kungsholmen tagit plats där några av landets mest framgångsrika arkitekter arbetar med att designa och konstruera de nya lägenheterna. Målet är att skapa bostäder för en skönare vardag och med ett estetiskt tilltalande uttryck. Inspirationen för projektet kommer från New Museum i New York som fått ett uttalat fokus på hållbarhet. Med detaljer som brons- och guldfärgad plåt tillsammans med tegelbeklädda väggar utsmyckas vår nyproduktion på Kungsholmen med stil, något som bara blir vackrare med åren.

En nyproduktion med exklusiva lägenheter på Kungsholmen

Letar du efter en bostad med det lilla extra ska du välja vår nyproduktion på Kungsholmen med influenser från USA:s stora äpple, New York. Interiören består av naturliga färgskalor och fina kontraster som tagits fram i samarbete med Koncept Stockholm som du hittar bland annat bakom Story Hotel samt B.A.R. På taket för dessa lägenheter finner du den gemensamma takterrassen designad av arkitekten Urbio. Här finner du en lustgård med ett utekök för dig som gillar att laga mat utomhus. Från denna plats kan du även avnjuta utsikten över vattnet och alla takåsar som omges på Kungsholmen.

Låter det inte välkomnande? Det blir än mer välkomnande i entréplan där du möts av delin och blomsterbutiken som skapar livfullhet i kvarteret.
Ta kontakt med oss på Tobin Properties för mer information om vår nyproduktion av lägenheter på Kungsholmen.