Nyproduktion i Hornsberg


Kontakt

Har du några frågor eller vill du veta mer om oss? Varmt välkommen att höra av dig till någon av oss!

Tobin Properties

Adress

Humlegårdsgatan 19A,
114 46 Stockholm

Telefon

+46 8 120 500 00

Mail

info@tobinproperties.se

Nyproduktion i Hornsberg

Om du söker efter nyproduktion i Hornsberg, så har du kommit rätt!

Vi på Tobin Properties bygger exklusiva lägenheter i prickfri design. Bostäderna är anpassade efter människan där vi utgår från dina prioriteringar för en trivsam och hemtrevlig miljö. Hos oss ligger individen i fokus!
När du letar nyproduktion i Hornsberg kan du räkna med vacker omgivning, med väl tillgängliga kommunikationer. I Hornsberg finns resealternativ åt alla väderstreck så som buss, tunnelbana och tåg – det finns något för alla.

I våra bostäder slipper du insyn och omges av vacker miljö i och med sin närhet till vattnet. Ett perfekt område för dig som gillar mysiga promenader längs vattnet. Vårt mål är att skapa hem som du ska trivas i och som inte väcker känslan av massproduktion, där både arkitektur och välplanerade lösningar står i största fokus.

Kontakta oss när du letar nyproduktion i Hornsberg

Om tankarna ligger i att flytta till stan, varför inte välja en nyproduktion i Hornsberg? Med en nybyggd bostad finns stora möjligheter. Du är först att bo på platsen och kan därmed sätta din personliga prägel för ett mysigt hem. Du får en miljö anpassat efter det moderna samhällets utveckling och behov. Ta chansen nu och visa ditt intresse för vår nyproduktion i Hornsberg – innan någon annan gör det!

Kontakta oss så hjälper vi dig med all information du behöver för att hitta det perfekta hemmet. Vi levererar hög kvalitet till dig som letar nyproduktion i Hornsberg.

Välkommen till Tobin Properties!