Nyproducerade lägenheter i Stockholm


Kontakt

Har du några frågor eller vill du veta mer om oss? Varmt välkommen att höra av dig till någon av oss!

Tobin Properties

Adress

Humlegårdsgatan 19A,
114 46 Stockholm

Telefon

+46 8 120 500 00

Mail

info@tobinproperties.se

Nyproducerade lägenheter i Stockholm

Mer än bara nyproducerade lägenheter

Att utgå från en människas behov och önskemål och bygga nyproducerade lägenheter i Stockholm för den som ska bo kanske låter som en självklarhet. Men märkligt nog är det inte alltid så. Det vill vi på Tobin Properties ändra på. Vi vill göra något annat än att massproducera standardiserade koncept som saknar karaktär, omtanke och förankring i hur livet ser ut för de människor vi bygger för.

Vi är ett fastighetsutvecklingsföretag med fokus på nyproducerade lägenheter i Stockholm och vår affärsidé är att ta den moderna storstadsmänniskans behov på allvar och skapa bostäder med ett funktionellt och designmässigt djup.

Vi är mycket stolta över att kunna presentera våra unika och nyproducerade lägenheter i Stockholm. Vår projektportfölj omfattar idag totalt omkring 600 lägenheter med 50 000 kvm bostadsarea och ett färdigutvecklat värde om cirka 300 MSEK.

Nyproducerade lägenheter i Stockholm som särskiljer sig

För våra nyproducerade lägenheter i Stockholm vet vi att allt börjar med läget. Vi letar aktivt efter områden som precis börjat pulsera, där det finns möjlighet att forma en ny blomstrande stadsdel. Vi bygger sedan bostäder utifrån varje områdes specifika karaktär och förutsättningar och försöker tillföra innerstadens urbana kvaliteter. Vi vill utveckla stadsbilden med nya bostäder och arkitektur som särskiljer sig och skapar identitet.

Vi vill gå emot schablonbilden av vad nyproducerade lägenheter i Stockholm är och visa att det går att ingjuta själ i något som är helt nytt. De flesta av våra hem har nämligen ingen historia. De har framtiden för sig istället.

En expert på nyproducerade lägenheter i Stockholm

Vi på Tobin Properties har lång erfarenhet av fastighetsutveckling och vi har genomfört ett tiotal framgångsrika fastighetsutvecklingsprojekt i Stockholm. Vår erfarenhet tillsammans med vår gedigna kunskap resulterar i de allra bästa nyproducerade lägenheterna i Stockholm.

För att utveckla ledande nyproducerade lägenheter i Stockholm samarbetar vi alltid med ledande aktörer inom varje område, så att varje del i processen sköts av dem som gör just det bäst. Eftersom vi har högt uppställda krav på hur våra bostadsprojekt ska planeras, utformas och genomföras samarbetar vi bara med partners som har lika höga krav på kvalitet som vi. Och som engagerar sig för kunden genom hela resan. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om våra lägenheter i Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt drömboende.