Vår filosofi

Vi på Tobin Properties tror att du som bostadsköpare är både engagerad och medveten. Inte minst när det kommer till arkitektur och design. Därför lägger vi också stor vikt vid dessa delar.

I vår ambition att utveckla den lokala stadsbilden där vi verkar, blir arkitekturen en viktig del. Den ska skapa en känsla och en identitet som känns attraktiv och trivsam. Men den ska också vara genomtänkt så att den passar in i sitt sammanhang och utnyttjar platsens förutsättningar på bästa sätt. På så sätt ser vi att arkitekturens uppgift är att både sticka ut och smälta in.

Den interiöra designen bygger en grundatmosfär i våra bostäder men den är även grundläggande för hemmets funktionalitet. I alla fall i våra projekt. Nu är alla projekt vi gör olika, men gemensamt är att vi alltid försöker skapa tillåtande miljöer där människor får ta plats, och där interiören är till för att ge en nytta utöver den visuella upplevelsen. Vi tror att det är på sådana platser som man trivs bäst, tillsammans eller på egen hand.

Med andra ord finns det en hel del att ta hänsyn till i utformningen av våra bostäder. Därför, och för att vi både uppskattar och lär oss av dynamiken i samspelet med andra, har vi valt att arbeta med nytänkande, moderna och ofta prisbelönta arkitekter. Här kan du läsa mer om några av de arkitekter vi samarbetar med.

tobin-t